به گزارش مشرق به نقل از فارس، "جیمس هیرتلینگ" 28 ساله و از ایالات کارولینای شمالی که 14 ماه است به عراق اعزام شده و هم اکنون در پایگاه نظامیان آمریکایی در شهر الرمادی مستقر است ، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در بغداد ابراز امیدواری کرد ، توافقنامه امنیتی میان دو کشور تمدید نشود تا آنها بتوانند هر چه زودتر به دیدار خانوادههای خود بروند،
وی گفت: من سرباز داوطلب هستم و وظیفه من اعزام به مناطقی است که کشورم در آنجا نیاز به کمک داشته باشد ، اما واقعا دلم برای خانوادهام تنگ شده و میخواهم هر چه زودتر آنها را ببینم ، امیدوارم که زمان حضور ما در این کشور تمدید نشود.
هیرتلینگ به مشکلات اقامت 14 ماهه خود در عراق اشاره کرد و افزود: مشکلات زیادی داریم ، اینکه هر لحظه منتظر انفجار یک بمب و یا حمله افراد ناشناس باشی ، اصلا احساس خوشایندی نیست؛ یا اینکه مجبور باشی سالروز تولد خودت را در داخل اردوگاه نظامی جشن بگیری و یا دوری از خانواده ، استرس ، فشارهای روانی ، همه اینها برای ما وجود دارد.
گروههای سیاسی عراق در جلسه مهم شامگاه سه شنبه خود تصمیم گرفتند به تعدادی از مربیان آمریکایی برای آموزش نیروهای امنیتی عراق بدون اعطای مصونیت قضایی ، اجازه اقامت بدهند ، اما در این میان هنوز تعداد این نیروها مشخص نیست و مقامات آمریکایی نیز به طرح عدم مصونیت نظامیان خود در عراق واکنشی نشان ندادهاند.
"دیوید ویلسون" 27 ساله و ساکن ایالات نیوجرسی که 9 ماه است از طریق مرز کویت به عراق اعزام شده ، احتمال خروج نظامیان آمریکایی از خاک عراق را "خوشحال کننده" توصیف کرد و گفت: شنیدهایم که احتمال دارد ما از عراق خارج شویم و به کشور خود بازگردیم ، این خبر فوق العادهای برای من است ، همه ساکنان اردگاه از شنیدن این خبر خوشحال شدیم چون دلمان برای خانواده و کشورمان تنگ شده است.
ویلسون به خبرنگار خبرگزاری فارس گفت: تاکنون که زندهام باید خدا را شکر کنم ، ضمانتی برای زنده ماندن ما وجود ندارد ، چون هر لحظه احتمال حمله افراد انتحاری و یا انفجار خودروهای بمب گذاری شده وجود دارد ، اخبار ناامنیهای عراق چیزی است که همیشه خانواده من را آزار می دهد.
هنوز مشخص نیست آیا سیاست های جنگ طلبانه مقامات کاخ سفید اجازه بازگشت "هیلترینگ" و "ویلسون" و هزاران سرباز آمریکایی را به آغوش مادران خود خواهد داد یا خیر.
همزمان با احتمال عدم تمدید توافقنامه امنیتی و خروج کامل نظامیان آمریکایی در پایان سال 2011 میلادی از خاک عراق هم اکنون موجی از شادی و خوشحالی نظامیان آمریکایی حاضر در عراق را فرا گرفته است.